Hallo, ik ben Petra, getrouwd met Rik en moeder van een tweeling van 13 jaar nu. We wonen ook nog samen met 2 honden, 1 vogel en 2 konijnen, dus ja, ik ben ook zeker een grote dierenvriend.

Ik ben nu 46 jaar en al zeker 25 jaar werkzaam in de administratieve en secretariële wereld. Over de afgelopen jaren heb ik deze werkzaamheden voor verschillende bedrijven uitgevoerd. Dit werk vind ik ook zeer leuk om te doen, maar wat ik ontzettend leuk vind om te doen, is het editen van films en foto’s. Dit heb ik al jaren voor mezelf gedaan en bedacht me dit jaar dat ik daar wel eens mijn werk van zou kunnen maken….

Vandaar dat ik in 2019 ben begonnen met de opleiding tot VA en mijn eigen bedrijf ben gestart op 1 mei 2019. Dag van de arbeid.

Ik vind het namelijk geweldig om in Canva mooie visuals te maken en van gemaakte filmpjes één geheel te maken wat prettig wegkijkt.

Reviews:

Ik heb al een mooie review mogen ontvangen van een klant, Dionne van Diolifestyle:

 “De samenwerking met Petra was heel prettig. Ze communiceert duidelijk, reageert snel en toont veel initiatief. Erg tevreden met de resultaten die ze opgeleverd heeft. Aanrader!”

2 reacties op “Over mij”

  1. Petra Fokkelman

   Goedemiddag Mylan,

   bedankt voor je reactie. Heel leuk om te lezen!

   Met vriendelijke groet,

   Virtual Teamwork

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *