Mijn eerste blog!

Ja ja, hier is mijn eerste blog. Jeetje dat is lang geleden dat ik wat heb opgeschreven. Vroeger, en dat mag ik zeggen want ik kom (ook) uit de vorige eeuw want vandaag blaas ik alweer 45 kaarsjes uit, heb ik wat dagboeken vol geschreven. Juist, geschreven, nu typ ik mijn verhalen. Daar wil ik het dus in mijn eerste blog ook over hebben. Deze virtuele wereld die nu niet meer weg te denken is, maar in de vorige eeuw stapje voor stapje begon. Deze wereld gaat zo snel. Hoeveel tools ik de afgelopen maanden wel niet heb geleerd. Hoeveel nieuwe en verbeterde tools er wel niet elke dag bij komen. Wat dat betreft raak je nu niet meer uitgeleerd denk ik. Tenminste als daar je interesse ligt. En toevallig vind ik dat juist ontzettend leuk! En handig, want met die tools kan ik mijn klanten nog beter bedienen. Neem nou alleen al Toggl. Ik had er een half jaar geleden nog nooit van gehoord, nu werk ik er dagelijks mee want het houdt heel handig al mijn uren bij en ik kan er nog een mooi overzicht per klant voor maken ook.

Naast het feit dat ik nu niet meer met pen en papier schrijf maar alles typ, vind ik het ook super leuk om in deze virtuele wereld op de virtuele manier anderen te kunnen bereiken en helpen.

Maar goed dat ik 27 jaar geleden, dus in de vorige eeuw, een 9 had voor informatica bij het afstuderen op de MEAO (economisch secretarieel) en zo snel kon blind typen…. Geleerd met een theedoek over mijn handen…

Had ik toen misschien al een vooruitziende blik?…..

Nu ga ik met een ouderwetse tool, een taartschep, lekker genieten van een stukje verjaardagstaart samen met mijn lieve gezin.

25 juni 2019